La Patum és el primer dijous després de l’octava del cinquantè dia del primer diumenge després del pleniluni que succeeix a l’equinocci de primavera.

dissabte, 21 de novembre del 2009

Valoració Blogosfera

Vam crear un grup per fer una blogosfera la Soraya Corpas, la Miriam Lozano, la Maria Rodriguez i l'Anna Taberner.

De seguida vem escollir un tema: El TDAH en l'educació Infantil. Ja que era un tema el qual algunes de nosaltres havia treballat anteriorment, i d'altres tenien experiències pròpies. En tot cas, era interessant trobar nous aspectes sobre aquest tema, i la relació amb les TIC.

Vaig començar jo a fer una petita introducció sobre el TDAH infantil, d'aquesta manera també iniciàvem a les persones que tenien pocs coneixements sobre aquest tema. Seguidament, la Miriam va fer una ampliació sobre el TDAH i les noves tecnologies.
L'Anna, va trobar interessant el tema i va voler aprofundir sobre els beneficis de les noves tecnologies en els infants amb TDAH. Però la Maria, va pensar que aquests programes informàtics per a infants amb TDAH havien de tenir unes característiques concretes i en el seu blog ens les va donar a conèixer.
Per últim, la Soraya va creure oportú oferir-nos llocs on ens podríem adreçar, ja que el suport és molt important quan s'ha de fer front a qualsevol malaltia.

Però tot això no hagués servit de res, si entre nosaltres no ens haguéssim anat fent comentaris sobre el que trobàvem i ens haguéssim informat que ho penjàvem al nostre bloc, d'aquesta manera és crea una Blogosfera.




Ha estat una experiència molt interessant, ja que tenir un bloc no és només un lloc on hi pots anar penjant entrades, sinó que et permet conèixer i donar a conèixer a d'altre gent sobre un tema en comú, d'aquesta manera entre tots podem anar adquirint més informació sobre un tema.

Va ser complicat entendre-ho al principi, però un cop ens vam fer un esquema mental de com havia d'anar la blogosfera i sobre què volíem parlar, va anar tot rodat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada