La Patum és el primer dijous després de l’octava del cinquantè dia del primer diumenge després del pleniluni que succeeix a l’equinocci de primavera.

dimarts, 24 de novembre del 2009

No quiero una infancia. Quiero ser bailarín de ballet

Seminari 10/11/09

Avui, ens hem ajuntat tots els seminaris per veure la pel·lícula de Billy Elliot.

Billy Elliot (Quiero bailar)

Daldry, Stephen; [direcció]; Bell, Jamie; Walters, Julie; Lewis, Gary; [intèrprets]; Hall, Lee; [guió]; Tufano, Brian; [fotografia]; Warbeck, Stephen; [música]


La vida del fill d'un miner del nord d'Anglaterra canvia, sorprenentment, quan descobreix el món de la dansa. Decideix canviar les seves classes de boxa per les de ballet. La professora reconeix el talent de Billy i es concentra a ensenyar-li d'amagat del seu pare i el seu germà gran. Quan la família se n'assabenta, li prohibeixen de seguir amb les classes, però la professora el convenç perquè segueixi i es prepari per ingressar a la Royal Ballet School. Una circumstància fa que el pare el vegi ballar i reconeix el do que té el seu fill. Aquest fet marcarà la vida de Billy i de les persones que l'envolten.


Una de les frases que em va impactar més va ser:

"Una ultima pregunta Billy ¿puedes explicarnos que sentimientos experimentas cuando bailas?"

No se… Me siento muy bien. Al principio estoy agarrotado, pero cuando empiezo a moverme lo olvido todo. Y… es como si desapareciera, como si desapareciera. Y todo mi cuerpo cambiara. Como si tuviera fuego dentro y me veo volando, como un pájaro. Siento como electricidad. Si, como electricidad.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada