La Patum és el primer dijous després de l’octava del cinquantè dia del primer diumenge després del pleniluni que succeeix a l’equinocci de primavera.

dimarts, 24 de novembre del 2009

superant els nervis!!

seminari 5/11/09

Avui, a diferència d'altres dies, nomes una persona ha explicat el conte. Ha estat l'Anna Pulido, que ens ha deixat a tots amb la boca oberta de tan bé que ho ha fet degut a que és una noia molt nerviosa. Ha sabut fer front i guanyar els seus propis nervis, i tot i que se la notava tensa.
Ha explicat Hansel i Gretel; ha explicat el conte amb tants detalls que fins i tot quan ens ha descrit la caseta de xocolata, ens l'estàvem imaginant tots!

Tot seguit, l'Imma ens va entregar els treballs que havíem lliurat dies anteriors i els vam estar comentant: Va voler fer ènfasi en alguns detalls que havíem de millorar com eren les faltes, revisar els treballs abans d'imprimir, tenir compte del registre en que escrivim i que sigui adequat a qui va dirigit, els signes de puntuació, que hi hagi una pauta clara, i sobretot en justificar el text (cosa que sempre se m'oblida ja que no estic acostumada a fer-ho).

Hem acabat d'aprofundir sobre la Setmana blanca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada