La Patum és el primer dijous després de l’octava del cinquantè dia del primer diumenge després del pleniluni que succeeix a l’equinocci de primavera.

dissabte, 7 de novembre del 2009

La Marieta cua-curta!

Sessió 20/10/09 (seminari)

Va començar explicant el seu conte la Carla Sarto, que va explicar El Tabalet, un conte que no havia sentit mai i em va agradar molt.
Ens l'ha presentat en forma de fotografies grans, cosa que trobo molt bé, ja que els infants poden seguir més el fil del conte amb algun objecte que els motivi. El va explicar molt bé, com si fóssim nens petits que miràvem bocabadats les fotografies mentre explicava.
És un conte que permet que els infants hi participin, ja que té trossets de canço que es va repetint tota l'estona: "TABALET VINE AQUÍ, SURT A FORA, SURT A FORA, TABALET VINE AQUIÍ, SURT A FORA A JUGAR AMB MI"

Tot seguit, va explicar el seu conte, el Jordi Pons, que es va decidir pel Vestit de l'Emperador. VA explicar-ho sense cap suport, només els seus propis gestos i les veus.
Li ha sortit molt bé, tot i que se li han notat una miqueta els nevis del principi, pero de seguida s'ha posat en el paper i ho ha fet com si estiguès sol en aquella aula de seminari, utilitzant gestos i expressions que ajudaven a entendre el conte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada