La Patum és el primer dijous després de l’octava del cinquantè dia del primer diumenge després del pleniluni que succeeix a l’equinocci de primavera.

dijous, 29 d’octubre del 2009

...patim, patam, patum no trapitxeu a en patufet!

Sessió 27/10/09 (seminari)

Varem començar el seminari explicant els dos contes de cada dia. Va començar a explicar-lo l'Hèlia Costa i quan va començar dient "Hi havia una vegada, un nen tan petit, tan petit, tan petit", l'Aina Rossell ha aturat el conte i ens ha deixat a tots bocabadats quan va dir que ella havia escollit el mateix.
L'Hèlia, va explicar el conte utilitzant diferentes veus, cosa que està molt bé, i fent ènfasi en alguns moments que volia remarcar-nos la història o elements que hi surtien. Tot i que va ser molt crítica amb ella mateixa, ho va fer molt bé.
L'Aina, va quedar coibida, ja que tenia la "pressió" d'explicar un conte que acabavem de sentir, però en veure que li feiem costat ajudan-la a cantar el "patim, patam, patum", de seguida se li van passar els nervis i ho va fer tan bé com l'Hèlia, ja que les dues van aportar el teu toc que feia el conte especial.

Al final, tot i aixó, ens va anar molt bé, ja que d'un mateix conte vam escoltar les dues versions, bastant diferents, no només per la lletra, que variava en algunes paraules i vocabulari, sinó que també en la manera d'explicar-lo.



Hem repassat les activitats de la "Setmana Cultural", ja que quedaven hores i dies per concretar, d'aquesta manera ens podrem montar els horaris segons ens convingui.


A l'hora d'entregar el treball de "Els meus mestres", hem anat comentant entre tots, anècdotes, i vivències que ens havien passat al llarg de la nostre vida escolar, des d'Edudació Infantil fins a l'actualitat.
Hem pogut veure la varietat de maneres d'impartir ensenyament que hi ha, i d'aquesta manera valorar quina pot ser més bona o menys bona de cara al nostre futur, i poguer educar els nostres futurs alumnes de la millor manera per tal de construir uns pilars forts perquè puguin crèixer al seu ritme i de la millor manera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada