La Patum és el primer dijous després de l’octava del cinquantè dia del primer diumenge després del pleniluni que succeeix a l’equinocci de primavera.

diumenge, 15 de novembre del 2009

Audacity

L'Audacity, és un programa lliure, el qual tothom pot modificar-lo segons els seus interessos i a què o qui vulgui destinar la seva utilitat.
Serveix per gravar, editar... enregistraments sonors, ja siguin cançons o gravacions pròpies. També es pot utilitzar com a conversor d'MP3 a WAV (i a la inversa). Us el podeu descarregar aqui.

Després de fer diferents proves a classe, gravant, modificant trossos i creant noves gravacions... ho vam fer amb una cançó, i hi vam introduir alguns efectes.
Aquest ha estat el meu resultat:


  • He obert una canço que m'agradava i l'he retallada perquè tan sols quedès un minut.
  • He afegit efectes al principi i al final, anomenats "Fàding d'inici i Fàding final". D'aquesta manera la canó comença i acaba amb la moderació del volum.
  • He gravat la meva veu dient el títol de la cançó i el grup que la toca, i quan he vist el que m'ocupava he retallat un trosset del mig, com que quedava una mica forçat el tall, hi he tornat a afegir efectes de fàding.

Per a qualsevol suggerència no dubteu a comentar, ja que conec poc el programa i pot ser interessant per fer multiples treballs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada