La Patum és el primer dijous després de l’octava del cinquantè dia del primer diumenge després del pleniluni que succeeix a l’equinocci de primavera.

dimarts, 8 de desembre del 2009

Viquipèdia

Quan vam estar aprenent sobre el què eren les pàgines wiki, vam veure com a exemple, entre d'altres, la Viquipèdia (Wiquipèdia en anglès).
Per entendre molt millor de què anava ens vam posar en grup i vam haver de fer una aportació, ja fos a una entrada existent o crear-ne una nosaltres.

Ens vam posar en grup la Soraya Corpas, la Miriam Lozano, la Maria Rodríguez, l'Anna Taberner i jo. Ja que estàvem acabant amb el llibre "Educació i Vida quotidiana. Històries breus de llarga durada" de l'Eulàlia Bosch, vam decidir ampliar la informació sobre aquesta autora i buscant a la Viquipèdia vam veure que no tenia cap entrada.
I així o vam fer, ens vam posar a fer feina i vam crear-li una entrada buscant sobre la biografia, bibliografia, obres...

Ara ja ho sabeu, pels que no coneixeu gaire sobre l'Eulàlia Bosch, podeu llegir la nostre entrada a la Viquipèdia.




Aportar informació a la Vikipèdia, ha estat enriquidor, ja que jo personalment no sabia que a la Viquipèdia tothom hi pot aportar el seu granet de sorra per anar construint aquest gran diccionari virtual i trobo que és molt interessant, ja que m'encanta la idea de poder compartir la informació amb els demès, i no nomes amb les persones que t'envolten, sinó d'altres que ni tan sols coneixes o que resideixen a l'altre punta del país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada