La Patum és el primer dijous després de l’octava del cinquantè dia del primer diumenge després del pleniluni que succeeix a l’equinocci de primavera.

diumenge, 6 de desembre del 2009

Una eina interessant per a compartir documents

Hem aprés a compartir documents mitjançant el Google docs, és una eina la qual, amb un compte gmail pots compartir documents que restaran penjats a la xarxa i nomès podran veure les persones convidades a aquell document. A més a més de compartirlos, els convidats a aquest document també els podran modificar

Entre la Soraya corpas, la Maria Rodríguez, la Sílvia Sanchez i la Georgina Salmerón, vam fer una pràctica amb el google docs.
Vaig començar creant un document amb el títol de "racons a l'aula" i tot seguit vaig convidar als altres membres del grup, un cop van acceptar la meva sol·licitud van poder modificar el document, que ens variava.

Un cop fet el document, vam crear una presentació de diapositives. Funciona igual que el document, una persona el crea, en aquest cas el va crear la Sílvia Sanchez, i totes vam anar modificant les diapositives, el resultat va ser aquest:




Per últim la Georgina Salmerón, va crear un formulari, vam decidir que tindria a veure amb la llibreta diària que utilitzen els pares i mestres per comunicar-se entre ells, ja que moltes vegades no es veuen o no es possible parlar amb tots cada dia.
El nostre resultat de formulari:




He vist que és una molt bona manera de fer treballs en grup, o simplement compartir un document i que l'altre persona pugui aportar una petita part de la seva informació d'una manera més privada que un wiki.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada